Okategoriserad

Ny rapport om personer som säljer sex

Är du intresserad av vad andra personer som säljer sex upplever sin situation och sin hälsa har det kommit en rapport om det. Den är skriven av Hiv-Sverigeoch Rose Alliance och kom ut i april 2014. Precis som den här sidan bygger den på röster från personer som säljer eller sålt sex. Sidan som vi länkar till är under uppbyggnad men rapporten finns att ladda ned här. PDF-ikonen hittar du längst ned till vänster.

Var denna artikel värdefull?

Andra saker vi pratar om
STÖD & INFO

Sexhälsokonferensen / Sexual Health Conference 2023

ENGLISH BELOW 5 och 6 oktober 2023 anordnar RFSL Stockholm/Sexperterna en årlig sexhälsokonferens. Årets tema är sex mot ersättning. Syftet är att hitta nya vägar inom hivpreventionen genom att lyfta målgruppen (personer…

Läs mer
BLOG

Sexperterna/Sexwork Paneler Stockholm Pride 2023

ENGLISH BELOW Sexperternas paneler med fokus på sexarbete under Stockholm Pride inför Sexhälsokonferens 2023 (5-6 oktober 2023)  Under Stockholm Pride introducerade Sexperterna-Sexwork två paneler som fokuserade på både statligt och…

Läs mer
BLOG

Delta i vår samarbetspartners studie

Mitt namn är Kira Stellar och jag är också sexarbetare. Jag arbetar med en forskning av ESWA (eswalliance.org) och som pågår i flera länder, om sexarbetares rätt till rättvisa och…

Läs mer