TESTNING & PrEP

TESTA DIG I SKÅNE

 

Du som säljer sex kan testa dig på CheckPoint Skåne!

CheckPoint Skåne är en community-baserad mottagning där män som har sex med män har möjlighet att testa sig för hiv och syfilis, och får svar inom 20 minuter. Vi erbjuder även samtal om sex, sexualitet och hiv. Vi som arbetar har tystnadsplikt och du kan vara helt anonym.

Om du känner till din hiv-status kan du bättre skydda dig och de du har sex med. Vill du veta mer, ring på 040- 611 99 51 eller e-posta på checkpoint@rfsl.se

Du behöver inte boka tid, det är bara att komma. Mottagningen har öppet helgfria tisdagar klockan 17-19. Under sommar och kring årsskiftet kan öppettiderna variera, kolla vår hemsida för uppdaterad info.

Vi finns på Drottninggatan 36 i Malmö (karta). Varmt välkommen.

Glöm inte att du kan få en testningspåminnelse i mobilen! Messa SEX till 71111. Meddelandena du får kommer från RFSL och nämner inte något om att sälja sex. Beställningen kostar som ett vanligt sms, det vill säga mindre än en krona vanligtvis. Påminnelserna är gratis. Prenumerera och du har en mindre sak att tänka på.

Var denna artikel värdefull?

Andra saker vi pratar om
BLOG

Delta i vår samarbetspartners studie

Mitt namn är Kira Stellar och jag är också sexarbetare. Jag arbetar med en forskning av ESWA (eswalliance.org) och som pågår i flera länder, om sexarbetares rätt till rättvisa och…

Läs mer
SÄLJA SEX

”Vi anses inte vuxna nog för att ge vårt samtycke”

Över en eftermiddagsfika  i centrala Stockholm var Sexperterna på plats tillsammans med sexarbetaren Disa för att prata kring hur det är att sexarbeta i Sverige utifrån lagstiftningen och även om…

Läs mer
BLOG

Sälja sex som transman

Transmän är generellt mindre synliga inom sexarbete och det finns väldigt få plattformar specifikt riktade till sexarbetande transmän. Ofta jobbar transmän från plattformar riktade till män som har sex med…

Läs mer