TESTNING & PrEP

TESTA DIG I SKÅNE

 

Du som säljer sex kan testa dig på CheckPoint Skåne!

CheckPoint Skåne är en community-baserad mottagning där män som har sex med män har möjlighet att testa sig för hiv och syfilis, och får svar inom 20 minuter. Vi erbjuder även samtal om sex, sexualitet och hiv. Vi som arbetar har tystnadsplikt och du kan vara helt anonym.

Om du känner till din hiv-status kan du bättre skydda dig och de du har sex med. Vill du veta mer, ring på 040- 611 99 51 eller e-posta på checkpoint@rfsl.se

Du behöver inte boka tid, det är bara att komma. Mottagningen har öppet helgfria tisdagar klockan 17-19. Under sommar och kring årsskiftet kan öppettiderna variera, kolla vår hemsida för uppdaterad info.

Vi finns på Drottninggatan 36 i Malmö (karta). Varmt välkommen.

Glöm inte att du kan få en testningspåminnelse i mobilen! Messa SEX till 71111. Meddelandena du får kommer från RFSL och nämner inte något om att sälja sex. Beställningen kostar som ett vanligt sms, det vill säga mindre än en krona vanligtvis. Påminnelserna är gratis. Prenumerera och du har en mindre sak att tänka på.

Andra saker vi pratar om
BLOG

Sälja sex som transman

Transmän är generellt mindre synliga inom sexarbete och det finns väldigt få plattformar specifikt riktade till sexarbetande transmän. Ofta jobbar transmän från plattformar riktade till män som har sex med…

Läs mer
BLOG

Sexarbetare och COVID-19

Många som säljer sex drabbas hårt av COVID-19 eftersom att sälja sex är typ motsatsen till social distansiering. Köpare bokar av eller försöker pruta, intäkter minskar och plötsligt blir det…

Läs mer
TESTNING & PrEP

PrEP

PrEP är en förebyggande behandling mot hiv som är väldigt effektiv. Den har funnits i Sverige i ett par år nu och har blivit lite av en game changer för…

Läs mer