BLOG

Sexperterna/Sexwork Paneler Stockholm Pride 2023

ENGLISH BELOW

Sexperternas paneler med fokus på sexarbete under Stockholm Pride inför Sexhälsokonferens 2023 (5-6 oktober 2023) 

Under Stockholm Pride introducerade Sexperterna-Sexwork två paneler som fokuserade på både statligt och icke-statligt stöd, aktiviter och program tillgängliga för sexarbetare, samt olika perspektiv på hur sexköpslagen påverkar vardagen för personer som säljer sex i Sverige.

Varmt tack till representanter för Red Umbrella Sweden, #intedinhora, Folkets Advokatbyrå, Venhälsan, Stockholms mansmottagning och RFSL Stödmottagning samt författare Helena Björk, aktivister Bella och Melica och panelvärdinna/Sexperterna-Sexwork projektledare Ines Anttila.

Mer information om Sexperternas Sexhälsokonferens 2023 kommer snart!

___________

Sexperterna’s panels on sex work during Stockholm Pride prior to Sexual Health Conference 2023 (5-6 October 2023)  

Sexperterna-Sexwork introduced two panels during Stockholm Pride two panels that focused on both the government’s and NGO’s support, activities, and programs available for sex workers, as well as different perspectives on how the Swedish Sex Purchase Act affects the everyday realities of persons who sell sex in Sweden.

Sincere thanks to representatives of Red Umbrella Sweden, #intedinhora, Folkets Advokatbyrå, Venhälsan, Stockholms mansmottagning, and RFSL Support Service, as well as writer Helena Björk, activists Bella and Melica, and our panel hostess/project manager Sexperterna-Sexwork Ines Anttila.

More information on Sexperterna’s Sexual Health Conference 2023 coming soon!

Var denna artikel värdefull?

Andra saker vi pratar om
STÖD & INFO

Sexhälsokonferensen / Sexual Health Conference 2023

ENGLISH BELOW 5 och 6 oktober 2023 anordnar RFSL Stockholm/Sexperterna en årlig sexhälsokonferens. Årets tema är sex mot ersättning. Syftet är att hitta nya vägar inom hivpreventionen genom att lyfta målgruppen (personer…

Läs mer
BLOG

Delta i vår samarbetspartners studie

Mitt namn är Kira Stellar och jag är också sexarbetare. Jag arbetar med en forskning av ESWA (eswalliance.org) och som pågår i flera länder, om sexarbetares rätt till rättvisa och…

Läs mer
SÄLJA SEX

”Vi anses inte vuxna nog för att ge vårt samtycke”

Över en eftermiddagsfika  i centrala Stockholm var Sexperterna på plats tillsammans med sexarbetaren Disa för att prata kring hur det är att sexarbeta i Sverige utifrån lagstiftningen och även om…

Läs mer