TESTNING & PrEP

TESTA DIG I GBG

 

När det blir dags att testa sig kan det vara bra att veta vart du som säljer sex kan vända dig. Vi rekommenderar följande:

Checkpoint Göteborg

Erbjuder hiv- och syfilistest med snabbsvar, anonymt och gratis. På tisdagar är det drop-in mellan kl 18-20, och det finns möjlighet att boka tid via vår hemsida. Kolla alltid vår hemsida för uppdaterad information, under sommaren och under jul/nyår kan vi ibland ha stängt någon tisdag. Du som säljer sex är välkommen till oss oavsett hur du identifierar din sexuella läggning eller könsidentitet. Mer information hittar du här.

Könsmottagningen Sahlgrenska/Gayhälsan

På Gayhälsan och Könsmottagningen kan du testa dig för hiv och könssjukdomar. Det är också hit du skall vända dig om du är intresserad av att få PrEP. Det är möjligt att boka tid via 1177.se och det går att ringa till mottagningen. För mer information, se här.

MUM – Ungdomsmottagningen för Unga Män

Till Ungdomsmottagningen för Unga Män kan du som är 30 år eller yngre gå och testa dig. Kolla deras hemsida för uppdaterad information om hur och när du kan testa dig. Mer information hittar du här

Var denna artikel värdefull?

Andra saker vi pratar om
STÖD & INFO

Sexhälsokonferensen / Sexual Health Conference 2023

ENGLISH BELOW 5 och 6 oktober 2023 anordnar RFSL Stockholm/Sexperterna en årlig sexhälsokonferens. Årets tema är sex mot ersättning. Syftet är att hitta nya vägar inom hivpreventionen genom att lyfta målgruppen (personer…

Läs mer
BLOG

Sexperterna/Sexwork Paneler Stockholm Pride 2023

ENGLISH BELOW Sexperternas paneler med fokus på sexarbete under Stockholm Pride inför Sexhälsokonferens 2023 (5-6 oktober 2023)  Under Stockholm Pride introducerade Sexperterna-Sexwork två paneler som fokuserade på både statligt och…

Läs mer
BLOG

Delta i vår samarbetspartners studie

Mitt namn är Kira Stellar och jag är också sexarbetare. Jag arbetar med en forskning av ESWA (eswalliance.org) och som pågår i flera länder, om sexarbetares rätt till rättvisa och…

Läs mer