ALKOHOL & DROGER

Potenshöjande läkemedel

 

Det finns flera receptbelagt läkemedel och tänkt för dig som har svårt att få/hålla penis hård. För andra kan den få motsatt effekt eller ge en så hård erektion att det behövs läkarhjälp för att få ner erektionen. De kan vara livsfarligt i kombination med poppers eller vissa mediciner avsedda för hjärt- och kärlproblem.

Att köpa kopior av dessa läkemedel på nätet är ingen bra idé. Har man erektionsproblem eller vill hålla penis hård länge, prata med en läkare. Självmedicinera inte

Det finns många tänkbara orsaker till erektionsproblem. De psykiska och sociala bitarna har ofta stor betydelse för förmågan att bli kåt eller att få/hålla penis hård. En pubisring kan många gånger hjälpa till att hålla den hård. Om du har återkommande problem kan du kontakta läkare för att undersöka om det finns några fysiska orsaker och få medicinsk hjälp om det behövs. Det finns många preparat på marknaden som saluförs som potenshöjande läkemedel, din läkare kan hjälpa dig att välja rätt läkemedel. Följ alltid läkarens rekommenderade dos.

Stöd

Har du funderat på att dra ner eller helt sluta använda alkohol eller andra droger? Har du börjat använda en medicin på ett destruktivt sätt? Är du orolig för att din vän dricker för mycket? Ibland kan det vara bra att ta hjälp av någon utomstående för råd och stöd. Kontakta samtalsmottagning@rfslstockholm.se för mer information.

Andra saker vi pratar om
BLOG

Sälja sex som transman

Transmän är generellt mindre synliga inom sexarbete och det finns väldigt få plattformar specifikt riktade till sexarbetande transmän. Ofta jobbar transmän från plattformar riktade till män som har sex med…

Läs mer
BLOG

Sexarbetare och COVID-19

Många som säljer sex drabbas hårt av COVID-19 eftersom att sälja sex är typ motsatsen till social distansiering. Köpare bokar av eller försöker pruta, intäkter minskar och plötsligt blir det…

Läs mer
TESTNING & PrEP

PrEP

PrEP är en förebyggande behandling mot hiv som är väldigt effektiv. Den har funnits i Sverige i ett par år nu och har blivit lite av en game changer för…

Läs mer