ALKOHOL & DROGER

POTENSHÖJANDE LÄKEMEDEL

 

Det finns flera receptbelagt läkemedel och tänkt för dig som har svårt att få/hålla penis hård. För andra kan den få motsatt effekt eller ge en så hård erektion att det behövs läkarhjälp för att få ner erektionen. De kan vara livsfarligt i kombination med poppers eller vissa mediciner avsedda för hjärt- och kärlproblem.

Att köpa kopior av dessa läkemedel på nätet är ingen bra idé. Har man erektionsproblem eller vill hålla penis hård länge, prata med en läkare. Självmedicinera inte

Det finns många tänkbara orsaker till erektionsproblem. De psykiska och sociala bitarna har ofta stor betydelse för förmågan att bli kåt eller att få/hålla penis hård. En pubisring kan många gånger hjälpa till att hålla den hård. Om du har återkommande problem kan du kontakta läkare för att undersöka om det finns några fysiska orsaker och få medicinsk hjälp om det behövs. Det finns många preparat på marknaden som saluförs som potenshöjande läkemedel, din läkare kan hjälpa dig att välja rätt läkemedel. Följ alltid läkarens rekommenderade dos.

Stöd

Har du funderat på att dra ner eller helt sluta använda alkohol eller andra droger? Har du börjat använda en medicin på ett destruktivt sätt? Är du orolig för att din vän dricker för mycket? Ibland kan det vara bra att ta hjälp av någon utomstående för råd och stöd. Kontakta samtalsmottagning@rfslstockholm.se för mer information.

Var denna artikel värdefull?

Andra saker vi pratar om
STÖD & INFO

Sexhälsokonferensen / Sexual Health Conference 2023

ENGLISH BELOW 5 och 6 oktober 2023 anordnar RFSL Stockholm/Sexperterna en årlig sexhälsokonferens. Årets tema är sex mot ersättning. Syftet är att hitta nya vägar inom hivpreventionen genom att lyfta målgruppen (personer…

Läs mer
BLOG

Sexperterna/Sexwork Paneler Stockholm Pride 2023

ENGLISH BELOW Sexperternas paneler med fokus på sexarbete under Stockholm Pride inför Sexhälsokonferens 2023 (5-6 oktober 2023)  Under Stockholm Pride introducerade Sexperterna-Sexwork två paneler som fokuserade på både statligt och…

Läs mer
BLOG

Delta i vår samarbetspartners studie

Mitt namn är Kira Stellar och jag är också sexarbetare. Jag arbetar med en forskning av ESWA (eswalliance.org) och som pågår i flera länder, om sexarbetares rätt till rättvisa och…

Läs mer