STÖD & INFO

STÖD I GÖTEBORG

 

Samtalsstöd

Är du hbtqi-person och vill prata med någon om att sälja sex? Det kan handla om det mesta som är relaterat till att sälja sex och att leva som hbtqi-person. Vi erbjuder kris- och stödssamtal och utgår från dina behov. Kontakta oss via mail: kurator@goteborg.rfsl.se

Gratis kondomprenumeration

Om du är en man som har sex med andra män eller transperson och bor i Västra Götaland kan du prenumerera på gratis kondomer hem till din brevlåda, beställ här.

Checkpoint Göteborg

Vi erbjuder hiv- och syfilistest med snabbsvar, anonymt och gratis. Vi har drop-in på tisdagar kl 18-20 och det är möjligt att boka tid via vår hemsida. På Checkpoint Göteborg kan du även få rådgivning kring säkrare sex. Du som säljer sex är välkommen till oss oavsett hur du identifierar din sexuella läggning eller könsidentitet. Mer info hittar du här

Vi hänvisar vidare till andra mottagningar vid behov.

Var denna artikel värdefull?

Andra saker vi pratar om
STÖD & INFO

Sexhälsokonferensen / Sexual Health Conference 2023

ENGLISH BELOW 5 och 6 oktober 2023 anordnar RFSL Stockholm/Sexperterna en årlig sexhälsokonferens. Årets tema är sex mot ersättning. Syftet är att hitta nya vägar inom hivpreventionen genom att lyfta målgruppen (personer…

Läs mer
BLOG

Sexperterna/Sexwork Paneler Stockholm Pride 2023

ENGLISH BELOW Sexperternas paneler med fokus på sexarbete under Stockholm Pride inför Sexhälsokonferens 2023 (5-6 oktober 2023)  Under Stockholm Pride introducerade Sexperterna-Sexwork två paneler som fokuserade på både statligt och…

Läs mer
BLOG

Delta i vår samarbetspartners studie

Mitt namn är Kira Stellar och jag är också sexarbetare. Jag arbetar med en forskning av ESWA (eswalliance.org) och som pågår i flera länder, om sexarbetares rätt till rättvisa och…

Läs mer