STÖD & INFO

STÖD I GÖTEBORG

 

Samtalsstöd

Är du hbtqi-person och vill prata med någon om att sälja sex? Det kan handla om det mesta som är relaterat till att sälja sex och att leva som hbtqi-person. Vi erbjuder kris- och stödssamtal och utgår från dina behov. Kontakta oss via mail: kurator@goteborg.rfsl.se

Gratis kondomprenumeration

Om du är en man som har sex med andra män eller transperson och bor i Västra Götaland kan du prenumerera på gratis kondomer hem till din brevlåda, beställ här.

Checkpoint Göteborg

Vi erbjuder hiv- och syfilistest med snabbsvar, anonymt och gratis. Vi har drop-in på tisdagar kl 18-20 och det är möjligt att boka tid via vår hemsida. På Checkpoint Göteborg kan du även få rådgivning kring säkrare sex. Du som säljer sex är välkommen till oss oavsett hur du identifierar din sexuella läggning eller könsidentitet. Mer info hittar du här

Vi hänvisar vidare till andra mottagningar vid behov.

Andra saker vi pratar om
BLOG

Sälja sex som transman

Transmän är generellt mindre synliga inom sexarbete och det finns väldigt få plattformar specifikt riktade till sexarbetande transmän. Ofta jobbar transmän från plattformar riktade till män som har sex med…

Läs mer
BLOG

Sexarbetare och COVID-19

Många som säljer sex drabbas hårt av COVID-19 eftersom att sälja sex är typ motsatsen till social distansiering. Köpare bokar av eller försöker pruta, intäkter minskar och plötsligt blir det…

Läs mer
TESTNING & PrEP

PrEP

PrEP är en förebyggande behandling mot hiv som är väldigt effektiv. Den har funnits i Sverige i ett par år nu och har blivit lite av en game changer för…

Läs mer